GRATIS VERZENDING BIJ ALLE ORDERS BOVEN € 350,00
Skandia dopsleutelset 3/8” 8-delig

18,85 8,00

Op=Op

Skandia dopsleutelset 3/8” 8-delig

18,85 8,00

Bestaat uit: 7 doppen van 10, 11, 12, 13, 15, 17, 19 mm, 1 ratel omschakelbaar met een uitwerpmechanisme om de doppen te ontkoppelen van de ratel. Vervaardigd uit chroom vanadium staal. Mat verchroomde doppen.

  • Eenheid: per set

De 8-delige Skandia dopsleutelset (3/8″), ook wel doppenset genoemd, is bedoeld voor algemeen gebruik om moeren en schroefbouten in en uit te draaien. De doppen worden opgeborgen in het handvat van de ratel zodat de onderdelen netjes bij elkaar kunnen worden bewaard en niet zoek raken. Hiermee beschik je over een zeer compact geheel. Deze dopsleutelset is uitermate geschikt voor de klussen in en om het huis of onderweg. Bestaat uit: 7 doppen van 10, 11, 12, 13, 15, 17, 19 mm, 1 ratel omschakelbaar met een uitwerpmechanisme om de doppen te ontkoppelen van de ratel. Vervaardigd uit chroom vanadium staal. Mat verchroomde doppen.

Productkenmerken:
•8-delig
•Vervaardigd uit chroom vanadium staal
•Mat verchroomde doppen
•Omschakelbaar en heeft een ontkoppel mechanisme om de doppen te verwijderen van de ratel.

Productvoordelen:
Deze dopsleutelset is uitermate geschikt voor de klussen in en om het huis en onderweg. Doordat er gekozen is voor een chroom vanadium staal uitvoering en voor mat verchroomde doppen, zijn deze onderdelen zeer slijtvast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skandia dopsleutelset 3/8” 8-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *